preload
basicPlayer

Bitcoin fiyat analizi ve trading rehberi konusunda gerçekten

Comunio.com.tr Forum Ana Sayfa -> Mevki değişikliği önerileri
Yazar Mesaj
Derek
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

Kayýt: 21 Þub 2026
MesajTarih: 8 Mar 2026 11:50   Mesaj konusu: Bitcoin fiyat analizi ve trading rehberi konusunda gerçekten Alýntýyla Cevap Gönder

Herkese selam! Tam bir yeni başlayan hikayesiyle buradayım: Geçen ay, Bitcoin'in her an 100 bin dolara uçacağını iddia eden "tecrübeli" bir tanıdığı dinledim ve tam düzeltme öncesi tüm parayla içeri girdim. Artık boş tahminlerden bıktığıma karar verdim. Şu an BTC sayfasına bakıyorum, bir sürü indikatör var ama gerçek anlamda güçlü desteğin nerede olduğunu nasıl anlayabilirim?
Baþa dön Kullanýcýnýn profilini görüntüle
Derek
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

Kayýt: 21 Þub 2026
MesajTarih: 8 Mar 2026 11:55   Mesaj konusu: Alýntýyla Cevap Gönder

Özellikle günlük mum analizleri ilgimi çekiyor. Şu an doğrudan dolar paritesindeki işlem hacimlerine mi dikkat etmeliyim, yoksa genel piyasa dinamiklerine mi bakmak daha mantıklı? Durum şu: Maliyet düşürmek için ekleme yapmak istiyorum ama burasının henüz "dip" olmamasından korkuyorum. Dönüş noktalarını belirlemek için spesifik stratejiler kullanan var mı, yoksa sadece her ay parça parça alıp grafiklerle hiç uğraşmıyor musunuz? Geceleri rüyamda mum grafikleri görmeye başladım, artık rulet oynamak yerine sistemli bir yaklaşım kurmak istiyorum.
Teoo
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

Kayýt: 19 Þub 2026
MesajTarih: 8 Mar 2026 13:01   Mesaj konusu: Alýntýyla Cevap Gönder

Geçmiş olsun dostum, O "tepeden alma" asamasından neredeyse hepimiz geçtik, ben de 2021'de benzer şekilde sütten ağzı yananlardanım. En önemli şey şunu anlamış olman: Baskalarının verdiği tavsiyelerin sorumluluğu senin omuzlarındadır. Ben de artık kendi analizlerimi yapmaya geçtim, boylesi çok daha huzurlu hissettiriyor. Grafiklere bakarken her zaman Bitcoin fiyat analizi ve trading rehberi kısmını açıyorum , mevcut trendi anlamak ve duygularla hareket etmemek için orada oldukça makul bir temel var. Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum; destek ve direnç seviyelerini cogren, bu seni hatalı işlemlerin %80'inden kurtarır. Su an DCA stratejisiyle ilerliyorum ama bunu RSI değerlerine göre optimize ediyorum. Eger gnluk grafikte aşırı satım goruyorsam, o zaman biraz daha fazla alım yapıyorum. Bu arada, sen hangi zaman dilimlerine bakıyorsun?
Önceki mesajlarý göster:   
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bu forumda yeni baþlýklar açamazsýnýz
Bu forumdaki baþlýklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarýnýzý silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsýnýz