preload
basicPlayer

Populer bir Hollanda arkadaslik sitesi

Comunio.com.tr Forum Ana Sayfa -> Mevki değişikliği önerileri
Yazar Mesaj
Wilax
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

Kayýt: 19 Mar 2026
MesajTarih: 19 Mar 2026 17:48   Mesaj konusu: Populer bir Hollanda arkadaslik sitesi Alýntýyla Cevap Gönder

Merhaba! Lütfen, şu anda yerel halk arasında gerçekten popüler olan Hollanda tanışma sitesi hangisi, bana söyleyebilir misiniz? Birçok kişinin uluslararası uygulamaları kullandığını fark ettim, ancak orada ülke dışından gelen veya sadece iletişim kurmakla ilgilenmeyen çok sayıda insan olduğu hissine kapılıyorum.
Baþa dön Kullanýcýnýn profilini görüntüle
Wilax
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

MesajTarih: 19 Mar 2026 17:49   Mesaj konusu: Alýntýyla Cevap Gönder

Hollandalılarla tanışabileceğim ve onların iletişim tarzını daha iyi anlayabileceğim yerel bir platform bulmak istiyorum. Sitenin kullanımı kolay, aktif bir kitlesi olan ve çok fazla sahte hesap barındırmayan bir site olması önemli. Bu tür hizmetleri kullanma deneyimi olan varsa, lütfen hangilerinin gerçekten işe yaradığını, hangilerinden uzak durmanın daha iyi olacağını anlatır mısınız? Ayrıca, bu tür sitelerin uygulamalara kıyasla ne kadar etkili olduğu da merak ediyorum.
Laren
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

MesajTarih: 19 Mar 2026 18:09   Mesaj konusu: Alýntýyla Cevap Gönder

Sana şunu söyleyebilirim ki Hollanda`da hem yerli hem de turist kadınlarla iletişim kurdum. Her seferinde izlenimlerim farklıydı, bu yüzden sonuçları kendin çıkarmalısın, belki senin tanışmaların benimkinden daha başarılı olur. Hollanda tanışma siteleri Soulmatcher`i dene, bir iş arkadaşım tavsiye etti, henüz denemedim ama çok iyi bir hizmet olduğunu söylüyor. 2 hafta sonra Amsterdam`a gideceğim, umarım orada bir arkadaş ya da hatta potansiyel bir kız arkadaş bulurum, o yüzden hem sana hem de kendime şans diliyorum
Önceki mesajlarý göster:   
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bu forumda yeni baþlýklar açamazsýnýz
Bu forumdaki baþlýklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarýnýzý silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsýnýz