preload
basicPlayer

Dünyanın en ilginç futbol stadyumları hangileri sizce?

Comunio.com.tr Forum Ana Sayfa -> Oyuncu arayan
Yazar Mesaj
gacoc
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

Kayýt: 17 Þub 2026
MesajTarih: 11 May 2026 14:16   Mesaj konusu: Dünyanın en ilginç futbol stadyumları hangileri sizce? Alýntýyla Cevap Gönder

Geçenlerde internette dolaşırken çok ilginç futbol stadyumlarının fotoğraflarını gördüm ve gerçekten etkilendim. Mesela kayaların içine oyulmuş veya denizin ortasında yüzen stadyumlar varmış. Bizim standart stadyum anlayışımızın çok dışında şeyler. Merak ettim, sizin en çok dikkatinizi çeken, ""vay be ne stadyummuş"" dediğiniz yerler hangileri oldu? Dünya üzerinde böyle mimari harikası futbol sahaları inşa etmek gerçekten büyük bir emek gerektiriyor.
Baþa dön Kullanýcýnýn profilini görüntüle
yayabo5003
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

MesajTarih: 11 May 2026 17:28   Mesaj konusu: Alýntýyla Cevap Gönder

Aynen katılıyorum, o fotoğrafları ben de görmüştüm ve özellikle o yüzen stadyum beni çok şaşırtmıştı. Bir de Norveç'teki o manzara içinde olan stadyum var ki, tribün olmasa bile orada maç izlemek muhteşem bir deneyim olurdu herhalde. Futbola olan düşkünlüğümüz, dünyanın dört bir yanında böyle benzersiz yapıların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu arada, bu tür konulara meraklıysanız, bazen maç yayınlarını izlerken veya spor haberleri takip ederken 1xbet türkiye gibi platformlarda da bu tür ilginç stadyumlarla ilgili içeriklere denk gelebilirsiniz. Orada da bazen dünya şampiyonaları gibi büyük organizasyonlarda kullanılan farklı sahaların tanıtımlarını yapıyorlar.
godam54165
3. Amatör Küme
3. Amatör Küme 

MesajTarih: 13 May 2026 13:50   Mesaj konusu: Alýntýyla Cevap Gönder

Futbolun global çekiciliği, farklı kültürlerin ve coğrafyaların mimari yaklaşımlarını bir araya getirerek bu kadar çeşitli ve etkileyici stadyum tasarımlarının ortaya çıkmasını sağlamış. Her bir stadyumun kendine has bir hikayesi ve bulunduğu bölgenin özelliklerini yansıtan bir yapısı var. Bu, sadece bir spor arenası olmaktan öte, aynı zamanda birer mühendislik ve sanat eseri olduklarını gösteriyor. Taraftarlar için de bu tür özel mekanlarda maç izlemek çok farklı bir hava katıyor olmalı.
Önceki mesajlarý göster:   
Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bu forumda yeni baþlýklar açamazsýnýz
Bu forumdaki baþlýklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarýnýzý silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsýnýz